Wil jij een fiets- en wandelvakantie boeken? Bekijk deze 5 aanbieders

Wil jij een fiets en wandelvakantie boeken? Steeds meer Nederlanders kiezen voor een gezond en actieve levensstijl. Het aantal wandel- en fietsvakanties is de afgelopen jaren dan ook flink gestegen. Mensen zijn bewuster bezig met hun gezondheid en willen deze gezondere levensstijl doortrekken naar hun vakantie. Sport wordt een belangrijk onderdeel van de vakantie.

Door een vakantie te boeken waar je een combinatie van sport en relaxen hebt, kun je ervoor zorgen dat je nog meer fantastische herinneringen samen maakt. Wij bespreken 5 aanbieders die fantastische fiets en wandelvakanties aanbieden.

Eigen-Wijze Reizen

Wil je genieten van een actieve en avontuurlijke vakantie? Een fiets en wandelvakantie met Eigen-Wijze Reizen is dan een uitstekende keuze. Door het uitgebreide aanbod van Eigen-Wijze Reizen vind jij zéker een vakantie die past bij jouw wensen, interesses en conditie en bij die van jouw gezelschap. Of dat nu dichtbij of verder weg van huis is. Eigen-Wijze reizen biedt goed georganiseerde fietsvakanties voor singles of groepen.

Wat is er nu allemaal geregeld voor je? De routebeschrijvingen, ontbijt & diner, overnachtingen en bagagevervoer is voor je geregeld. Eigen-Wijze Reizen biedt vakanties in Italië, Vietnam, Spanje, Oostenrijk en nog veel meer.

SNP Natuurreizen

Met de Natuurreizen van SNP vindt jij gegarandeerd de mooie fiets en wandelvakanties. Door hun reizen ga jij ter fiets of te voet de wereld ontdekken. Heerlijk met de wind door je haren, ga je unieke plekken in de wereld bezoeken. Door de dagelijks beweging die je krijgt zul je een ultiem gevoel van vrijheid ervaren. Fiets je met de mountainbike dwars door de heuvels of ga je al wandelend een gebied door kruisen? Via SNP vindt je de perfecte fiets en wandelvakantie. Jij dus ook!

Ontdek alle mogelijkheden: vanaf één plek, door de stad, verblijven in tenten, op de mountainbike of e-bike. De mogelijkheden zijn eindeloos!

fiets en wandelvakantie boeken

OAD

Een fiets en wandelvakantie is voor velen de ideale combinatie van actief bezig zijn en veel te zien. Met de vakanties van OAD geniet je op een ontspannen manier van verschillende landschappen en prachtige vergezichten. Of je nu gaat wandelen in Schotland, gaat fietsen in Iona of de bergen in Zuid-Engeland verkennen. Laat je verbazen door de wisselende landschappen, de kleine dorpjes, de mooie rivieren.

Door een fiets en wandelvakantie te boeken kun je optimaal genieten van de prachtige natuur en gezellige plaatsen. Je hebt alle vrijheid om te stoppen waar u zelf wilt. Of u nu kiest voor fiets en wandelvakantie Duitsland, Oostenrijk of Italië: een geschikte fiets en wandelvakantie vindt je altijd bij OAD.

Sawadee

Kun je niet kiezen tussen een fiets- en wandelvakantie? Tijdens deze unieke reizen heb je de gelegenheid om een nieuw zowel te voet als op de pedalen te ontdekken. Door de combinatie van de actieve dagen en het ontdekken van nieuwe gebieden zul je enorm genieten van je vakantie. Je ontdekt een nieuw land op je eigen tempo, samen met andere liefhebbers van de natuur.

Sawadee biedt goed georganiseerde fiets en wandelvakanties over heel de wereld. Geniet samen van een actieve vakantie. Wellicht ben je verrast door de afwisselende natuurgebieden, uitgestrekte landschappen en langs de mooiste kusten. Ontspan en geniet van je sportieve vakantie, en ontdek de vele voordelen ervan.

fiets en wandelvakantie

Djoser

Djoser organiseert al 30 jaar actieve reizen over de hele wereld. Door hun jarenlange ervaring is Djoser geweldig in staat om prachtige fiets en wandelvakanties neer te zetten. Door samen te werken met lokale agenten zijn ze in staat om prachtige en exclusieve wandel en fiets routes samen te stellen.

Bij de reizen van Djoser ligt de nadruk op de beleving van natuur, rust en de cultuur van het land. Door het contact met de lokale bevolking zal je nog meer van het land leren en het intenser beleven. Door een land fietsend of wandelend te bereizen zal je de schoonheid van een land nog meer waarderen. Je benen brengen je naar de mooiste plaatsen en je ziet dingen waar je aan voorbij zou gaan als je gemotoriseerd reist.

Ga jij direct een fiets en wandelvakantie boeken?

Wij zijn benieuwd, ga jij deze zomer een fiets- en wandelvakantie boeken? Wat zijn nu de voordelen van een sportieve wandel of fietsvakantie?

Follow by Email
Facebook
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn
Instagram

Lees ook

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.