Wil jij een gastblog schrijven op hikenbiken?

Begint het bij jou ook te kriebelen als je alleen al denkt aan de bergen? Kun jij uren vertellen over de mooiste wandelingen waar je nog steeds over droomt? Begint jouw hart sneller te kloppen als je terugdenkt aan alle avonturen die je hebt meegemaakt? En vooral: vind je schrijven leuk?

Stuur me dan een mail voor een gastblog op mijn reiswebsite, want mijn lezers worden blij van meer en meer outdoorinspiratie. Jouw verhaal mag (moet!) de wereld in geslingerd worden.

Als je hikenbiken gelezen hebt, snap je vast dat een strandvakantie in Curaçao niet echt past tussen alle content (understatement). Alles wat daarentegen met hiken, biken, outdoor, avontuur, de bergen en de natuur heeft te maken, sluit natuurlijk wél aan.

Heb je een leuk idee en wil je graag jouw verhaal in een mooi artikel gieten? Neem dan contact op, vind ik alleen maar leuk.

Contact over een gastblog

Ook eenmalige gastblogs zijn natuurlijk welkom. Uiteraard krijg je altijd een vermelding naar jouw website en krijg je onderaan de blog ruimte voor schaamteloze zelfpromotie 😉

Ik wil een gastblog schrijven

Wandelen-Spanje-hiken