De x10 crypto cursus. Huh? Op een reisblog?

Passief inkomen verdienen met de x10 crypto cursus

Je leest het goed: een review van de x10 crypto cursus op mijn reisblog. Je kunt jezelf afvragen: waarom? Dat zal ik je vertellen. Sinds een tijdje ben ik me aan het verdiepen in crypto’s. In 2022 willen we op reis, en hoe fijn is het dan om het idee van crypto’s te snappen en niet de boot gemist te hebben, plús daarbij een (passief) inkomen te hebben terwijl we op reis zijn? Volgens mij is dat voor iedereen die op reis gaat een mooi doel, dus om die reden vond ik het leuk om mijn ervaringen te delen. 

Crypto = de toekomst?

Ook vind ik het goed om het idee van crypto’s in een goed daglicht te zetten, omdat er vaak toch een negatieve lading rondom crypto’s hangt. Ik denk dat dat vooral onwetendheid is (wat niet erg is natuurlijk) maar ik ben ervan overtuigd dat crypto’s in de toekomst steeds meer en meer een erkend betaalmiddel zullen worden. Daarom vind ik het super interessant om me er meer in te verdiepen. 

x10 crypto cursus review

Hoe ben ik begonnen met crypto’s?

Toen ik net met crypto’s in ‘aanraking kwam’, begon ik lukraak wat video’s te kijken en kreeg ik goede tips van anderen, maar ik merkte dat het me toch wat begon te duizelen. Ik wist zelf nog maar amper wat ik aan het doen was en kreeg zóveel informatie, dat ik het overzicht verloor. Er is zoveel informatie te vinden op internet, maar als je niet weet waar je moet beginnen, kan het nogal overweldigend zijn – nog steeds. 

Ik ben begonnen met dit gratis e-book over crypto’s en uiteindelijk heb ik er daarom voor gekozen om toch zelf een cursus te volgen. Nadat ik deze cursus heb gevolgd, werd het mij gelukkig een stuk duidelijker. En wat helemaal leuk is, is dat ik er ook een review over mocht schrijven en waarom zou ik deze niet delen op mijn blog? Wie weet heb jij als lezer er dus ook wat aan. 

Crypto’s voor leken 

Allereerst: ik ben begonnen zonder enige informatie over crypto. Letterlijk. Ik wist amper wat een bitcoin was en had nog nooit van mijn leven van altcoins gehoord. Dus als je denkt dat crypto’s niets voor jou zijn: look at me! Voor mij is het ook allemaal een stuk duidelijker geworden en ik vind het steeds leuker om me er meer en meer in te verdiepen.

Crypto’s zijn geen get-rich-quick

Daarnaast moet je niet denken dat investeren in crypto’s een get-rich-quick is. Natuurlijk, er zijn mensen die binnen no time loaded zijn, maar als je niet iedere minuut van de dag investeert in het leren (of investeren) van crypto’s (zoals ik, en waarschijnlijk jijzelf ook), is dat niet het geval. Anders zou iedereen wel miljonair zijn natuurlijk en de x10 crypto cursus direct volgen. Maar zo makkelijk is het niet.

Ook blijft het natuurlijk altijd een risico om te investeren in crypto, net zoals dat bij beleggen ook het geval is. Investeer dus met geld dat je kunt missen en stop niet je laatste spaarcenten in crypto’s als je nog niet weet wat je doet. 

Wat ik nog wil benadrukken is dat ik absoluut geen pro ben, een beginner zelfs, maar het delen van informatie vanuit mijn eigen ervaring doe ik graag. 

Twee belangrijke begrippen

Voordat jij een cursus aan gaat schaffen, zal ik je alvast wat opheldering geven over twee begrippen waar je niet onderuit komt. Want wat is nu eigenlijk die bitcoin dan? Een bitcoin is een digitaal betaalmiddel, waarmee jij kunt betalen zonder de tussenkomst van een bank. Met al het ‘normale’ geld waar jij nu mee betaalt, is een bank gemoeid. Bij de bitcoin (en andere crypto’s) is dat niet het geval. Het verhandelen van de bitcoin gaat dus van mens op mens, in plaats van mens op bank op mens. Er is dus geen andere tussenpersoon mee gemoeid. En dan de altcoins. Om het nog even simpel te houden: altcoins zijn alternatieve coins. Dus alle andere coins anders dan bitcoin, zijn altcoins. 

De x10 crypto cursus van beleggen.com en cryptoacademie.nl 

De x10 crypto cursus is een cursus van Harm van Wijk en Robert-Jan Schutte. Harm van Wijk is van beleggen.com en Robert-Jan Schutte van Cryptoacademie.nl. Combineer deze twee en je hebt de x10 crypto cursus. Je krijgt toegang op beide platforms/boards waar jij de cursus kunt volgen. Harm van Wijk heeft ook eerdere cursussen gecreëerd, zoals de ‘geld verdienen met opties’, ‘in 10 stappen succesvol beleggen’ en ‘trading navigator methode’. 

Deze cursus is erop gericht om jou te leren wat crypto’s zijn en hoe jij jouw rendement x10 kunt laten gaan. Het is nogal wat om dat te zeggen, maar beiden hebben ze jarenlange ervaring. 

Ben jij nieuw in de crypto wereld? Geen probleem, in de eerste paar video’s beginnen ze bij de basis, zodat jij weet wat alles betekent en inhoudt. Jij leert dus wat een bitcoin is, hoe een bitcoin kan bestaan, hoe deze munt meer (of minder) waard kan worden, hoe jij een bitcoin aan kan schaffen, wat een alternatieve coin (altcoin) is en hoe jij op zoek kunt gaan naar de echte crypto parels. 

x10 crypto cursus

Inhoud van de x10 crypto cursus

Deze x10 crypto cursus is geen cursus waar je even doorheen fietst (en dat is een positief teken!). Harm en Robert-Jan hebben hun uitgebreide video’s opgenomen en hebben heel erg de tijd genomen om jou alles te leren.

Wat krijg je als je x10 crypto cursus aanschaft?

### Onderzoeksrapporten met concrete posities die zij zelf innemen ### 6-weekse online beginnerscursus om geld te verdienen met crypto ### Live Q&A’s door een van de experts om al je vragen beantwoord te krijgen ### Trading updates en kansen van een ervaren crypto expert ### 12 maanden Premium Crypto Coaching Service voor Elite Traders (t.w.v. €1197) ### 2 jaar VIP toegang Mijn.beleggen.com (Waarde €696) ###12 maanden toegang 3 Crypto Portefeuilles (Trading & Staking)### Toegang Telegram Groep ### Live Crypto Trading Toegang tot CryptoAcademy Membershipsite ###

Naast bovenstaande dingen krijg je in de video’s stap voor stap uitgelegd wat de crypto wereld is en heb je toegang tot het forum waarin jij ook nog eens al jouw vragen kunt stellen of kunt connecten met anderen. 

De kosten van deze cursus zijn normaal gesproken €1997, dat is best een behoorlijk bedrag dus. Via deze link kun je de cursus aanschaffen voor €997. 

Twijfel je nog of de investering wil doen, download hier dan eerst gratis een aantal handleidingen en een e-book. Zo kun je alvast kijken of de cryptowereld überhaupt wat voor jou is. 

Wil je alvast zelf starten, of met kleine bedragen beginnen, dan kan ik je aanraden om gratis een profiel aan te maken met de Crypto.com app. Je kunt deze gewoon downloaden als applicatie op je telefoon. Als je de app download via deze link, krijg je $25 tegoed. Altijd leuk om mee te starten dus.

Is de x10 cryto cursus niets voor jou en houd jij je liever bezig met reizen, hiken of biken? Dat kan natuurlijk ook en dat blijft voor mij ook het hoofddoel om over te schrijven. Zo af en toe zal ik ook dingen zoals dit delen, als ik denk dat het interessant kan zijn.

Deze foto is gemaakt bij de 5 lakes hike in Zwitserland

Eerder op zoek voor een gratis training, zodat je wat algemene kennis op kunt doen? Volg dan deze gratis ‘alles over crypto training‘.

Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn
Instagram

Hi there!

Het zal je niet verbazen dat reizen en hiken mijn allergrootste hobby’s zijn. Ik inspireer je daarom graag en neem je mee met mijn avonturen.

Liefs, Kristel

Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn
Instagram

Lees ook

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi there!

Het zal je niet verbazen dat reizen en hiken mijn allergrootste hobby’s zijn. Ik inspireer je daarom graag en neem je mee met mijn avonturen.

Liefs, Kristel

Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn
Instagram