Review Crypto Mastery – jouw manier om locatie onafhankelijk te werken

Mijn ervaring met de Crypto Mastery van Allesovercrypto.nl

Wil jij al langer locatie onafhankelijk werken? Laptop mee en in de ochtend lekker productief zijn? Of juist wakker worden, je ochtend rustig opstarten zónder werk en pas in de middag aan de slag? Als je locatie onafhankelijk wil werken, ben je in ieder gevoel toe aan vrijheid. Je eigen tijd indelen, werken op momenten wanneer jij wil en geen 9-5. Gelukkig is dat allemaal mogelijk en ligt het dichter binnen handbereik dan je door hebt. 

Hieronder lees je mijn review over de Crypto Mastery, een community waarin jij alles leert over zelf een passief inkomen opbouwen. En hoe tof als jij dat passieve inkomen stap voor stap uitbouwt, zodat je lekker als digital nomad verder kunt gaan?

Review Crypto Mastery – mijn ervaring

De kans is groot dat je van Bitcoin hebt gehoord en dat je inmiddels weet dat er digitale munten bestaan: crypto’s. Als je al wat langer meedraait, weet je ook dat de mogelijkheden enorm zijn. Investeren, je investering laten groeien en rente op rente ontvangen. En een passief inkomen wil iedereen toch? Als dat voor jou ook geldt, lees dan hier alles over de Crypto Mastery waar ik inmiddels drie maanden lid van ben. 

Wat is de Crypto Mastery?

De Crypto Mastery is een abonnement bij Alles over Crypto waarbij je alles leert over de nieuwste trends, manieren om jouw passief inkomen maximaal te verhogen en waar je precies de kneepjes van het vak leert. Ik heb het niet over ingewikkeld traden trouwens, dus geen zorgen(dat is meer het Signals abonnement, waarin je echt lijnen leert lezen bijvoorbeeld).

In de Crypto Mastery leer jij van ervaren professionals hoe jij geen kansen meer mist. 

Door middel van een grote Discord community, video’s, livestreams, documenten die geüpdatet worden en chats leer jij stap voor stap wat je moet doen om mee te gaan met de echte cryptofanaten. Een kind kan de was doen, toch?

Review Crypto Mastery
Review Crypto Mastery. Credits foto: allesovercrypto.com

Van wie is de Crypto Mastery?

De Crypto Mastery is een product van Alles over Crypto, het grootste crypto platform van Nederland. Inmiddels is het team uitgegroeid tot ongeveer 32 mensen, waarvan een deel zich bezig houdt met de Mastery. De Mastery is iedere dag actief, zodat jij op ieder moment van de dag jouw vragen kunt stellen.

Hoe is de Crypto Mastery opgebouwd?

Zodra jij lid wordt van de Crypto Mastery kom je in een Discord groep. Weet je nog niet hoe Discord werkt? Geen zorgen, dit leer je zo. 

Welkom gedeelte

In de welkom sectie van de Discord groep vind je een aantal documenten die iedereen dient te lezen, voordat je de echte deep dive maakt. In deze documenten en video’s krijg je de basics uitgelegd, stap voor stap, zodat jij tijdens je Mastery avontuur alle stappen begrijpt. 

Begrippen zoals farming, liquidity pools, defi, NFT’s of staking worden je dus vanzelf duidelijk. En heb je vragen? Dan stel je die – ieder moment van de dag, er is altijd wel iemand online – zodat je 100% mee kunt. 

Ook vind je hier de eerste paar livestreams, waarin ook alle belangrijkste begrippen en onderdelen terugkomen. Wist je namelijk dat de Crypto Mastery pas sinds mei bestaat? Oftewel: je bent er nog steeds super vroeg bij als je nu besluit in te stappen

Na deze documenten heb je verschillende kanalen waaraan je deel kunt nemen. 

passief inkomen

Educatie gedeelte

In de educatie sectie vind je nog meer video’s, livestreams, documenten en leerstof. Dit is nog steeds heel belangrijk en zeker aan te raden om door te nemen, voordat je allerlei verdere stappen onderneemt. Heb je deze allemaal doorgenomen? Op naar het onderdeel Crypto Mastery.

Crypto Mastery gedeelte

In dit onderdeel binnen Discord komen de volgende onderwerpen aan bod: DeFi signalen, NFT signalen, IDO signalen (initial DEX offering), coins signalen, airdrop signalen, de nieuwste trends, community signalen (die geopperd worden door professionals binnen de community). Je leest het al: bij de nieuwste mogelijkheden kun jij bij zijn. Begint het je in dit gedeelte weer te duizelen bij deze begrippen? Grijp dan weer terug op de leerstof, want: herhalen, herhalen, herhalen.

Deze nieuwe signalen worden gedeeld door middel van video’s (jij kunt dus stap voor stap precies dezelfde handelingen volgen), documenten (lees precies na wat je moet doen) of tijdens de livestream (deze wordt opgenomen, maar is écht exclusief voor members. Ohja, en je kunt live vragen stellen!).

Community gedeelte

Naast het enkel absorberen van informatie heb je ook het echte community gedeelte. Ruimte om lekker je dag te beginnen met een goedemorgen richting elkaar (echt, zo goed is de sfeer dus!), een stel-je-vragen-sectie, een algemene chat en een chat over alle onderwerpen die in het gedeelte hierboven gesteld worden. Dus in plaats van DeFi signalen, zie je hier de DeFi chat, NFT chat, IDO chat, airdrop chat etc. 

Naast de chats over de signalen kun je ook eigen verzoeken van bepaalde munten indienen. Twijfel je al langer over een munt die je al langere tijd op het oog hebt? Drop ‘m in de chat en er wordt naar gekeken. De professionals van de Crypto Mastery analyseren de whitepaper, het team, de audit en bekijkt of er toekomst zit in het project. Blijkt dat zo te zijn? Dan bestaat er een dikke kans dat jouw verzoek gedeeld wordt in de hele community. Hoe tof is dat!? Eigen inbreng voor maximaal resultaat.

Heb je nog suggesties voor de Crypto Mastery? Ook daar is ruimte voor. Een tijdje geleden is een deel van de community volledig omgegooid, op aanraden van de leden uit de community. Er wordt dus geluisterd en er is altijd ruimte voor verbetering. 

En even een dagje geen zin in crypto? Dan is er ook een gedeelte voor een off-topic chat. Of je sluit Discord gewoon natuurlijk.

Ik vind het bizar om te zien hoeveel waarde er gedeeld wordt in de Crypto Mastery. Mijn ervaringen zijn dus écht positief. Zeker als beginner. Geen vraag is te gek. Zet wel je meldingen uit van de kanalen die je niet volgt, anders word je daar wel gek van 😉 

Is de Crypto Mastery ook voor beginners?

JA! 100%. Dit was precies de vraag die ik stelde voordat ik lid werd. Is de Crypto Mastery ook voor beginners? Maar daar kan ik inmiddels volmondig ja op antwoorden. 

Verwacht niet dat je binnen 1 maand €500,- aan passief inkomen hebt en verwacht al helemaal niet dat je binnen 1 maand al-les snapt als beginner. Het kost tijd. En energie. Je leert héél veel nieuwe begrippen, en eerlijk is eerlijk: dat duizelde me op het begin zeker. Af en toe nog steeds. Maar als het zó makkelijk zou zijn om alles te begrijpen, zou iedereen steenrijk zijn natuurlijk. Geef dus niet op, gun jezelf de tijd, stel vragen en dompel jezelf onder in de wondere wereld van crypto. 

En precies daarom wilde ik graag een review over Crypto Mastery schrijven, omdat hier letterlijk op een presenteerblaadje wordt gegeven wat je moet doen om jouw manier naar locatie onafhankelijk werken te bereiken. Het is niet moeilijk, want als zelfs ik het kan, kun jij het ook. 1.5 jaar wist ik nog niets van de cryptowereld en dat is binnen no time veranderd. 

Review crypto mastery

Waarom kun je met behulp van de Crypto Mastery locatie onafhankelijk werken?

Dat hoef ik niet uit te leggen denk ik. Met behulp van de Crypto Mastery zet jij een eigen passief inkomen op, door jouw munten te laten groeien door middel van rente op rente. Dit is dus letterlijk gratis geld. Zorg natuurlijk wel dat je geld gebruikt wat je in theorie kan missen. De markt is niet te sturen en het kan ook zijn dat je verlies draait. En dan is allerbelangrijkste boodschap: NIET verkopen. Je hebt pas verlies zodra je verkoopt. Dat geldt natuurlijk ook voor je winsten: je hebt pas winst, zodra je jezelf uitbetaalt.

Sta je toch in de min? Lekker laten staan, ogen dicht doen en pas weer kijken als de cijfers in het groen staan. 

Hoe kun je lid worden van de Crypto Mastery? 

Nieuwsgierig geworden? De drang om locatie onafhankelijk te werken met je laptop op schoot vanaf de andere kant van de wereld wordt groter? Passief inkomen klinkt goed? Snap ik. Word dan snel lid van de Crypto Mastery

De prijs van de Crypto Mastery

Eerst kostte de Crypto Mastery €27,- per maand. Inmiddels is de prijs omhoog gegaan naar:

– €47,- per maand, wat volledig terecht is als je kijkt naar de waarde 

– €42,- per maand als je in één keer betaalt: €497,- per jaar

Ik garandeer je: dit bedrag heb je er binnen no time uit. 

Conclusie van de Crypto Mastery review

In deze review van de Crypto Mastery lees je waarom ik fan ben van de community. Héél veel uitleg, gedreven community leden, duidelijke info voor beginners en geen vraag is teveel. Mijn ervaring met de Crypto Mastery is dus echt top. Ik vind het heerlijk om mijn dag te starten met zulke onderwerpen. 

Cijfer? Ze zeggen dat je geen 10 mag geven omdat er vaak nog ruimte voor verbetering is toch? Vooruit, een 9.5 dan. 

Vragen over de review Crypto Mastery? 

Heb je nog vragen? Wil je nog meer informatie? Laat het me dan weten! 

Leuk feitje: sinds kort is Alles Over Crypto een vaste klant van mijn copywriting business. Mijn eerste artikel is deze week gepubliceerd. Ik schreef alles over Cardano staken. Wil je ook investeren in Cardano? Open dan hier jouw gratis account op Crypto.com. Zo ontvang je ook $25 gratis cryptotegoed in de vorm van CRO coins. Door Cardano te staken ontvang je rente over je vastgezette munten, waardoor je ook weer een passief inkomen creëert. 

Review Crypto Mastery. Blog te raadplegen via AllesOverCrypto

Mijn ervaring van de Crypto Mastery niets voor jou? Bekijk deze mogelijkheden.

Wil je met de échte eerste stappen beginnen? Met deze gratis training leer je wat bitcoin is, wat altcoins zijn en hoe de cryptowereld nu echt werkt. Als je dat nog niet weet, raad ik je aan om eerst deze training te volgen. Vanuit daar kun je altijd nog instromen in de Crypto Mastery (of andere concepten). Want hoewel de Crypto Mastery echt voor beginners is, moet je natuurlijk wel weten wat een altcoin bijvoorbeeld is. Gelukkig is ook dat niet moeilijk! 

In deze training leer je – gratis – de ins en outs van crypto, binnen 1.5 uur. Mega interessant. En waar iedereen 3 maanden geleden instapte in crypto, is het nu een veel beter moment. De markt is omlaag gegaan, waardoor het goedkoper is om nu te investeren dan 3 maanden geleden.

Disclaimer: niemand weet 100% hoe de markt zich ontwikkelt. Het kan dus zo maar zijn dat de markt nog zakt. Uiteindelijk stijgt dit natuurlijk (en hopelijk) wel weer! 

Ben jij al wat verder? Ken je de basics al en wil je liever leren traden? Zijn al die lijnen, tekeningen, support informatie en tradingtechnieken écht wat voor jou? Eerlijk is eerlijk: jij liever dan ik 😉 Maar ook dat biedt AOC aan.

Ben je vooral op zoek naar de échte crypto parels? Munten die nu nog super klein zijn, waar bijna niemand weet van heeft, maar met enorm grote potentie? Dan is dit uitgekozen portfolio écht wat voor jou. De 10 beste potentiele munten worden uitgelicht, volledig onderzocht en uitgepluisd door de crypto professionals.

Een voorbeeld: deze professionals hebben NEO en NANO ontdekt. Had je destijds een investering van €50,- gedaan? Dan had je nu een halve ton gehad. Just saying. Pareltjes dus.

Goed om te weten is dat deze parels ook geüpdatet worden! Dus jij blijft nieuwe munten ook ontvangen.

Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn
Instagram

Hi there!

Het zal je niet verbazen dat reizen en hiken mijn allergrootste hobby’s zijn. Ik inspireer je daarom graag en neem je mee met mijn avonturen.

Liefs, Kristel

Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn
Instagram

Lees ook

1 Reactie

  1. Sven

    Wow cool dit, ik ga de training doen..

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi there!

Het zal je niet verbazen dat reizen en hiken mijn allergrootste hobby’s zijn. Ik inspireer je daarom graag en neem je mee met mijn avonturen.

Liefs, Kristel

Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn
Instagram