De 1e Digital Nomad cursus van Suzanne van Duijn

Een digital nomad worden: hoe dat je dat?

Digital nomad worden, hoe doe je dat nu? De Digital Nomad cursus van Suzanne van Duijn, leert jou de eerste stappen. Wil jij het liefst jouw eigen uren indelen, locatie onafhankelijk werken en meer vrijheid creëren? Als jij deze Digital Nomad cursus hebt gedaan, kun jij jouw leven meer en meer gaan sturen. 

Wie is Suzanne van Duijn?

Suzanne van Duijn kun je een vrijheidsondernemer noemen. Nadat ze gestudeerd heeft, vond ze een baan. Dit beviel haar niet en daarom switchte ze regelmatig, en dat is misschien ook iets wat jij herkent. Sinds 2015 is Suzanne locatie onafhankelijk gaan werken en sindsdien heeft zij haar droom waar gemaakt. 

De eerste workshop die Suzanne heeft gegeven was in 2016. Deze workshop ging over digital nomad worden en over ter wereld, waar dan ook, te kunnen werken. In 2018 heeft zij een Instagram cursus gegeven die ging over ‘reizend ondernemen’ en in 2020 maakte ze hier 100% haar business van. Suzanne heeft ook een boek uitgebracht ‘Work hard, travel harder’ waarin tips staan voor beginnende digital nomads, met uitgelichte fijne plekken om te co-worken. In 2020 heeft ze ook deze cursus gemaakt, waarin jij de kneepjes van het vak leert om óók digital nomad te kunnen worden. 

Wat voor jou misschien goed is om te weten, is dat Suzanne niet uit een typische ondernemersgezin komt, zoals je wel vaak hoort. Ze is dus helemaal zelf begonnen met haar (online) business op te zetten. De hele reis naar het ondernemerschap heeft zij dus zelf afgelegd. Iedereen kan dus digital nomad worden, als je motivatie maar hoog genoeg is. 

Met deze cursus neemt Suzanne jou mee met het pad dat zij heeft afgelegd, zodat jij ook de keuze kunt gaan maken om digital nomad te worden. Het kan namelijk nogal overweldigend zijn. Het internet staat er namelijk vol mee: je kunt blogs lezen, webinars volgen, maar waar kun jij nu échte waarde uit halen? Hoe kun je dit nu beter leren dan van iemand die eigenlijk in hetzelfde schuitje zat als jij. 

Herken jij de volgende dingen?

– Je droomt al jaren van vrijheid, maar durft de stap nog niet volledig te zetten om je dromen achterna te gaan

– Je weet nog niet precies hoe je jouw werk als digital nomad, ergens anders op de wereld, uit kunt voeren

– Je weet eigenlijk niet echt waar je nu moet beginnen

– Je voelt je (nog) niet genoeg gesteund door anderen om jou heen, omdat zij het 9-5 leven wel prima vinden.

Dan is het misschien tijd voor jou om actie te ondernemen de Digital Nomad cursus aan te schaffen.

Digital nomad worden

Action takers

Je herkent het vast wel, zoals ik al eerder schreef: je blijft informatie absorberen door veel te lezen en te kijken, en je blijft je verdiepen: de information seeker. Het voelt alsof je al echt bezig bent met stappen zetten, maar niets is minder waar. Stiekem zie je nog teveel beren op de weg, waardoor je nog geen echte concrete actie hebt ondernomen. Je bent pas écht stappen aan het zetten, zodra jij ook echt actie gaat ondernemen: de action taker! 

Herken jij jezelf in de information seeker? Tijd om daar verandering in te brengen en actie te ondernemen. Alleen met actie ondernemen ga jij verandering teweeg brengen in jouw leven. Time for change! En tipje van de sluier: dat moet jij zelf doen. 

De inhoud van de Digital Nomad cursus

Door middel van tientallen video’s neemt Suzanne je mee, stap voor stap, naar jouw uiteindelijke, ultieme doel: vrijheid. Door praktische tips te delen, maar ook haar eigen ervaringen, zul jij niet dezelfde ‘fouten’ maken die Suzanne maakte. Naast de video’s, is ook alles uitgeschreven zodat jij alles op je gemak door kan lezen. Na de video’s en tekst kun jij ook met de opdrachten aan de slag gaan, om alles meteen in de praktijk te brengen. Ook kun je gebruik maken van een online leeromgeving waar jij alle modules op je gemakt kunt terug vinden, zodat jij zo snel (of langzaam, maar binnen twee maanden) kunt gaan als je zelf wil. Ook is er een besloten Facebook groep aangemaakt ‘Digital Nomad E-course cursisten community’. Overigens is deze Facebook groep ook nog na de twee maanden toegankelijk. 

ik wil digital nomad worden

Je bent niet de enige! 

Weet dat je niet de enige bent. Steeds meer mensen willen reizen (na corona ;-)) en (financieel) onafhankelijk zijn. En je ziet ook steeds meer mensen die jou voor gegaan zijn, dus waarom zou het jou niet lukken? Waar een wil is, is een weg, en het is nooit te laat om een bepaalde richting op te gaan. Zeker niet als je de hulp van anderen krijgt en je kunt omringen met andere like-minded people. 

Door deze Digital Nomad cursus te volgen, zul je voorkomen dat je tijd verspilt aan fouten die onnodig zijn en word je op het juiste pad geleid. 

Dus kan jij niet wachten totdat je kunt werken en reizen tegelijk, je eigen tijd in kunt delen, kunt werken waar ter wereld je maar wil, een leven hebt waarin jij bepaalt wat je doet? Dan is de Digital Nomad cursus van Suzanne van Duijn echt wat voor jou! 

Andere digital nomad cursus?

Ben je op zoek naar een andere soort digital nomad cursus, bekijk dan ook de digital nomad cursus van F*ck Normal Life.


Meer blogs lezen?

Follow by Email
Facebook
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn
Instagram

Lees ook

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.